Proč dělám to, co dělám 💛

Tuhle otázku si poslední dobou pokládám více, než kdy jindy. Život je neustálý pohyb, a já cítím, jak se pohybuji s ním. Vše se vyvíjí, mění, posouvá, roste, končí, a to platí i pro mě.

Ti, kdo sledovali můj podnikatelský začátek, vědí, že jsem začínala s ručně vyráběnými magnetkami, na kterých byly moudré i humorné citáty (dnes mám plakáty). Později jsem se pustila do tvorby šperků a dekorací z pryskyřice, fascinovalo mě, jak nekonečně kreativní tato tvorba může být. Časem jsem od toho upustila, z různých důvodů, pravděpodobně abych našla cestu k jesmonitu, plakátům a teď to vypadá, že i k malování.

Líbí se mi, jak se měním, léčím se, posouvám se a rostu. To pro mě znamená, že nezůstávám na místě, ale že skutečně žiju… že žiju sebe!

Vše, co teď tvořím, vychází z mých přesvědčení a hodnot. Pravděpodobně to tak nebylo vždy, musela jsem si k tomu dojít. Bylo potřeba najít se, přijmout se a začít se milovat. Teď už s jistotou vím, že většinu svého života jsem byla ztracená, zmatená a odpojená.

A teď jsem v bodě, kdy se sama sebe ptám, proč to celé dělám? Co je tím hlubším smyslem? Co je mým posláním? Samozřejmě, na vědomé úrovni vím, že chci dělat to, co mě baví, že chci být svým vlastním pánem a podobně, ale co je skutečný důvod, proč tvořím to, co tvořím?

Hledám odpovědi …

Má tvorba nejsou jen pouhé výrobky … jsou odrazem mého nitra, mého příběhu, který chci sdílet se světem. Je to touha probudit ve druhým vášeň pro krásu, detail, kreativitu, jedinečnost a udržitelnost … VÁŠEŇ PRO LEPŠÍ SVĚT!

Chci předávat radost z maličkostí, vnímání krásy a hloubky i ve zdánlivě nepodstatných věcech … probouzet touhu po kreativitě, nebát se riskovat, pustit uzdu vlastní fantazie, mít odvahu snít velké sny a dělat z nemožného možné!

Vím, že toho nechci málo, ale kde je napsané, že nemůžu

Důležitou složkou mé seberealizace je touha sdílet s ostatními své myšlenky, zkušenosti, příběh, emoce … sdílím svůj vnitřní svět s nadějí, že bude inspirací pro ostatní na jejich vlastní cestě … k sobě!

Můžu říct, že tvůrčí proces je pro mě formou terapie. Pomáhá mi zpracovávat emoce, vnímat se, poznávat se, vyrovnávat se s různými životními situacemi a nacházet klid a rovnováhu. Každý nový výtvor je jakýmsi dalším stupněm k mé osobní transformaci. Je to čirá radost vycházející přímo ze srdce.

Možná se za mou tvorbou skrývá touhou přispět něčím větším, než jsem já sama … uvidíme.

Zpět do obchodu